2009-12-14 17:11:37• hírek • Szatmar.ro

Bemutatta versenyzőit a Lotus

fotó: .lotusf1racing.my
fotó: .lotusf1racing.my

Trullival és Kovalainennel vág neki első szezonjának a maláj csapat.

Malajzia fővárosában, Kuala Lumpurban Ahmad Shabary Cheek maláj sportminiszter bejelentette, hogy a Lotus F1 Racing autóit a Jarno Trulli és Heikki Kovalainen páros vezeti majd.

Tony Fernandes azt is elmondta, hogy mindkét versenyző három éves szerződést kötött az istállóval. A Lotus csapat céljairól a csapatfőnök elárulta, hogy szeretnének a legjobbak lenni az újonnan induló csapatok között.

„Tiszteletet kell kivívnunk magunknak és az újak közül a legjobbnak kell lennünk. Remélem, a szezon vége felé már a pontszerző helyekért is versenyben lehetünk . Sok csapatban versenyeztem már és tapasztalatom remélem segít a Lotusnak. Örülök, hogy fiatal társam lesz, aki más stílusban versenyez", mondta Trulli. A 35 éves olasz pilóta eddig 216 futamon indult, egy győzelmet aratott, 246,5 pontot szerzett és megfordult a Minardi, a Prost, a Jordan, a Renault és a Toyota csapataiban.

„A Lotusban rengeteg potenciál van és úgy érzem, jó esély van arra, hogy a jövőben sikeres csapattá váljék", mondta a 28 éves Kovalainen, aki eddig 53 futamon egy győzelmet aratott a Renault és a McLaren csapatában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: