2009-05-18 13:35:11• hírek • Ferenczi Noémi

Bemutatóra készülnek a bábosok

Pénteken lesz az idei év utolsó bábelőadásának bemutatója, ugyanis a múlt péntekre tervezett bemutató betegség miatt elmaradt.

Ahogyan arról már korábban tájékoztattuk olvasóinkat az idei évad utolsó előadása a Párnamese című bábjáték lesz, mely Szilágyi Regina, az előadás rendezőjének elmondása szerint, azért jelent kihívást, mert minden báb párnából készült. A történet maga Szunnyad országban zajlik, amely arról kapta a nevét, hogy minden lakója nagyon jól tud aludni, kivéve a királylány, aki rossz álmai miatt nem tudja álomra hajtani a fejét.

A király elindul, hogy megkeresse az álmatlanság ellenszerét, elér Dunániába, ahol az Álomfalócska Manócskával találkozik, aki elmondja az ellenszert, vagyis hogy a királylány csak akkor fog aludni ha egy bizonyos verset mondanak neki, hogy melyiket, arra a királynak kell rájönnie - foglalta össze a bábjáték rövid történetét a rendező.

A Párnamese a gyermekek és a felnőttek számára egyaránt élvezhető. A színes, állandóan változó díszlet, az ötletes bábok, a szereplők sokszínűsége teszi izgalmassá a gyerekek számára az előadást, míg a felnőttek számára is komoly üzenetet hordoz magában.

A képre kattintva elérhető a képgaléria


Péteken lesz a bábjáték bemutatója
Péteken lesz a bábjáték bemutatója


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: