2010-10-28 18:13:06• hírek • Szatmár.ro

Bemutatkoztak a bentlakás „gólyái"

Csütörtökön délután öt órától vidám ünnepség keretében mutatkoztak be társaiknak a Kölcsey Ferenc Főgimnázium bentlakásának „gólyái".

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium bentlakásában jelenleg kilencven diák lakik, közülük huszonegyen az idei 2010/2011-es tanévben költöztek az internátusba. Az ő tiszteletükre szerveztek csütörtökön délután zenés-táncos, vetélkedőkkel teli mulatságot a diáktársak.

Amint azt Veres Ádámtól, a bentlakás adminisztrátorától megtudtuk, az évek során hagyománnyá lett, hogy a diákok vidám vetélkedőkkel köszöntik az új tanulókat, ez pedig ezúttal sem maradhatott el.

Négy csoportra osztva versenghettek az új diákok: a délutánon kvízkérdések sora, tréfás tánc- és énekverseny, ügyességi vetélkedők vártak rájuk.

A szórakoztató vetélkedőket követően, ahogyan az minden gólyabálon lenni szokott, a bentlakás rendezvényén is megválasztották a legszebb gólyafiút és gólyalányt.

A vetélkedőket és a szépségversenyt követően pedig zenés-táncos mulatsággal zárult a Kölcsey Ferenc Főgimnázium bentlakásának hangulatos gólyabálja.


Az iskola vezetői is részt evttek a vidám rendezvényen
Az iskola vezetői is részt vettek a vidám rendezvényen


Mulatságos próbák elé álltották az újoncokat
Mulatságos próbák elé álltották az újoncokat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: