2013-06-07 19:16:07• hírek • Póti Orsolya

Bemutatkoztak a Kölcseys diákok

Jótékonysági diákgálára került sor a Kölcsey Napok keretében június 7-én a Kölcsey Ferenc Főgimnázium udvarán. A rendezvény lehetőséget adott a bemutatkozásra kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Jó hangulatban telt idén a is Kölcsey Napok, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium egyik legjelentősebb rendezvénye, amely július 5-én egy tartalmas Sportnappal vette kezdetét, csütörtökön pedig hippi partival folytatódott. Pénteken több program is várta a diákokat, tanárokat és szülőket, ugyanis a tanintézményben egész napos könyvvásárra került sor, megrendezték a szülők és osztályok közös versenyét, a Saláta-versenyt, 18 órától pedig kezdetét vette a Jótékonysági Diákgála, melyet a Bokréta néptánccsoport fellépése nyitott meg.

A néptáncosok produkciója után a ovisok előadására került sor, majd bemutatkozott az előkészítő osztály, az V-VI. osztályok kórusának fellépése között pedig az elsősök is bemutatkoztak egy vidám tánccal.

A továbbiakban Nagy Ábel VI. osztályos diák szavalatában hallgathatták meg Romhányi József Divatkereskedés című versét, amit Seceli Gerhild és Tripon Diána kilencedik osztályos diákok táncprodukciója követett.

A XI. B osztály egy dallal lépett fel, Puskás Csaba VIII. osztályos tanuló tánccal szórakoztatta közönséget, Gnándt Gréta pedig szintén egy énekkel készült a diákgálára. Az ének után a X.A jelenetét követhették figyelemmel az érdeklődők, majd szintén egy táncprodukció következett a IX. B-sek előadásában, ezután pedig Doroha Liza- Magdás Valter énekelt.

Osztályprodukcióval készült a X. B osztály, Átyim Laura IX. D osztályos diák pedig előadta a Nógrádi Gábor Hogyan neveljük szüleinket? című szerzeményét. Csorvási Dalma és Prém Mátyás egy népdalt adott elő, a X. F. pedig elénekelte az osztály himnuszát. Filtner Lajos IX.F osztályos diák után A nagy fogyás című jelenetre került sor a XI.A előadásában, majd Nagy Heléne és Kis Evódia szórakoztatta énekkel a közönséget.

Ezt követően Stand up comdey-re is sor került, majd egy újabb osztályprodukciót láthatott a közönség a XI. C-sek előadásában. A diákok bemutatkozása a X. C-sek táncával zárult, ezután pedig egy néhány perces flashmobra, majd Csabcsi koncertjére került sor.

Azonban ezzel még nem ért véget a Kölcsey Napok, hiszen éjfélig hangulatos szabadtéri bál várja a szórakozni vágyókat. Zenél a 4Ever, és a mulatság közben tombolahúzás is lesz!

A bál bevételének összegét az iskolaudvar felújítására szánná a főgimnázium vezetősége.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: