2012-10-26 19:20:04• hírek • Póti Orsolya

Bemutatkoztak a "Hám János" gólyái

Október 26-án köszöntötték a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum  IX. osztályos diákjait a Szent Alajos Konviktusban megrendezett Gólyaavató keretében. A rendezvény nagyszerűre sikeredett: a diákok és tanárok egyaránt jól szórakoztak.

Zene és vidám nevetés váltotta fel a Szent Alajos Konviktus fegyelmezett csendjét péntek este, ugyanis ekkor került sor a Gólyaavatóra, melyen két IX. osztály bizonyította talpraesettségét, találékonyságát.

A rendezvényt az iskola XI. B osztályos és a Művészeti Líceum diákjaiból álló zenekara, a Phoenix Generation nyitotta meg két dallal, majd azt az iskolafilmet tekinthette meg a közönség, amelyet a diákok készítettek a médiatáborban.

Az új iskolafilm után a két kilencedik osztály - Trepszker Erika és Koczinger Éva osztályfőnökök diákjainak - bemutatkozó műsorára került sor. A diákok vidám műsorral készültek a nagy napra, mellyel sikerült megnevettetniük diáktársaikat és tanáraikat.

A rendezvény egyik legélvezetesebb eseményének a gólyák beavatása bizonyult, melynek során a kilencedikesek a X. osztályosok által szervezett izgalmas vetélkedőkben vettek részt. A Phoenix Generation zenekar produkciója után táncos mulatság vette kezdetét a konviktusban.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: