2011-10-29 08:13:15• hírek • Póti Orsolya

Bemutatkoztak a Hám János Iskolaközpont gólyái

Remek hangulat. Sok nevetés. Változatos műsor - így foglalhatnánk össze röviden a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont idei gólyabálját. A rendezvényen bemutatkozott a két kilencedikes osztályok, és beavatták az osztályfőnököket, valamint a spiri-atyát is.

Október 28-án, péntek este került sor a Hám János Iskolaközpont idei gólyabáljára a Szent Alajos Konviktusban, mely zsúfolásig megtelt az iskola diákjaival és tanáraival. A rendezvény a két kilencedikes osztály bemutatkozó műsorával vette kezdetét: a IX.A bemutatta énekben és táncban tehetséges diákjait, a IX.B. 29 tanulója pedig több vidám tanórát tartották egy-egy mókás "tanár és tanárnő" vezetésével.

A szervezők vidám, tréfás, zenés produkciókkal lepték meg a közönséget, hiszen a bemutatkozó előadások után karaoke vette kezdetét, majd beavatták az osztályfőnököket - Heinrich Andrea magyartanárnőt és Gnándt Zoltán történelemtanárt  - is, és vidám kvízkérdésekkel és Pepsi maratonnal zajlott a vetélkedő. A várva várt táncos mulatságot a Spiri-atya beavatása és az oklevelek átadása előzte meg.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: