2009-06-12 14:23:29• hírek • Parajdi Andrea

Tizenegy év után lemond

Több mint tíz éve tölti be Varga Attila, az RMDSZ parlamenti képviselője, az Identitas Alapítvány elnöki tisztségét. Egyéni döntésének eredményeként június 15-től másnak adja a stafétát.

-A lemondásomnak többrétű oka van. Az elmúlt időszakban egyre több teendőm lett, amelyek más-más helyszínekhez kötnek. Úgy érzem, nem tudom már úgy ellátni az Identitas tevékenységeit, ahogyan azt szeretném - kezdte vázolni Varga Attila, a lemondásának okait. Mint mondta a választások során Nagykároly és Tasnád körzetében jutott mandátumhoz, így egyre többet szeretne jelen lenni abban a térségben, egyfajta kötelezettség számára a bukaresti parlamenti munka is, és mindemellett kibővült az egyetemi oktatói tevékenysége, úgy Szatmárnémetiben mint Kolozsváron is.

Elmondása szerint ha maradna az elnöki tisztségben korábbi munkatársaival Gnánd Csillával, és Kovács Jácinttal - akik stabil alapemberei és főmunkatársai voltak az Identitas Alapítványnak - objektív okok miatt sajnos már nem tudna a jövőben együtt dolgozni. "Úgymond munkatársak nélkül maradnék, mert ők már nem tudják folytatni ezt a tevékenységet, pedig ők azok a személyek, akiknek külön köszönettel tartozom" -fejtette ki a képviselő.

Varga Attila nem nevesítette kit látna szívesen utódjaként, véleménye szerint az állandó bizottság megfelelő személyt jelöl ki a posztra.


Varga Attila lemond az Identitas Alapítvány elnöki tisztségéről.
Varga Attila lemond az Identitas Alapítvány elnöki tisztségéről


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: