2016-09-18 16:20:29• hírek • Szatmár.ro

Bemutatkozott a VSK női röplabdacsapata

Szombaton edző-, vasárnap délelőtt barátságos meccset játszottak a Kolozsvári U csapata ellen.

Ovidou Groza mester ifjú tanítványai, a VSK női röplabdacsapatának tagjai kétszer is találkoztak a hétvégén a Kolozsvári U-val. A szombati edzőmeccsen szinte a pontokat sem számolták, mindenki játéklehetőséget kapott. Vasárnap azonban a Both Katalin sportteremben tartott barátságos mérkőzésen kicsit komolyabb volt a játék.

Ezen a mérkőzésen mutatkozott be a felkészülése elején álló csapat. Idén Oprescu (Rovas) Raluca, Molnar Alexandra, Podina Angelica, Pop Nikoletta, Ács Natalia, Tocariu Daiana, Maxim Andreea, Manolache Mariecarmen, Manolache Adelina, Varga Karla, Vadan Alexandra és Nastrut Denisa alkotják a csapatot.

A szatmári lányok ugyan nem játszottak rosszul, a vasárnapi összecsapáson 21-25, 22-25 és 19-25 arányban elvesztették mindhárom szettet, így 0-3 lett a találkozó vége. "Elégedett vagyok a lányokkal, szép játékot mutattak. Az ellenfél két héttel előbb kezdte el a felkészülést, jóval tapasztaltabbak is a játékosaik" - magyarázta a meccset követően Ovidiu Groza edző.

A VSK női röplabdacsapata a román bajnokság második vonalában fog idén szerepelni. A pontvadászat október 15-én kezdődik, akkor Marosvásárhelyen a CSU Medicina otthonában lépnek majd pályára. Az első Szatmárnémetiben tartott meccs október 22-én lesz a CSU Oradea ellen. November 5-én, és 26-án játszanak még itthon a lányok a bajnokság odavágó-körében, amikoris előbb Temesvári Agroland majd a Kolozsvári U lesz az ellenfelük.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: