2009-07-17 13:23:35• hírek • Szatmár.ro

Bemutatkozott a Nemzeti Ligás VSK

Sajtótájékoztató keretében bemutatták a Szatmárnémeti VSK kézilabdacsapatának 2009-2010-es keretét.

Nyolc új játékost igazolt le a szeptember 6-án kezdődő Nemzeti Liga küzdelmeire a Szatmárnémeti VSK kézilabdacsapata, köztük két szerbet, a Görög I. Ligából érkező Bursac Bozidart (GAS Handball Kilkis, balátlövő) és a Tatabánya Carbonextől leigazolt Savic Nenadot (beállós). A további „jövevények": Ciornohuz Radu (U Transilvania, jobbátlövő, Pereverzia Mihály (UCM Resica, kapus), Alisie Mircea (Szászsebesi CSM, beállós), Takács Norbert (Balassagyarmat, jobbszélső), Pop Raul és Jurj Cristian (junior bal- és jobbátlövők, Szatmárnémeti Unio ISK).

Kilenc játékos maradt a régi csapatból a VSK-ban a klub- és szakvezetés döntése értelmében:  Teremi László és Cioroiu Lucian kapusok,  Savlovschi Cristian és Surducan Silviu jobbátlövők, Oláh János jobbszélső, Varga Antal és Ardelean Vlad balszélsők, Birtalan István balátlövő, Nagy István irányító, illetve Mateş - amennyiben elfogadja az ajánlatot. Távozott: Oláh Barna, Tomori Győző, Ferenţ Raul, Costea Sergiu, Kopcsák József, Szepesi Dániel, Sas Paul, Mateş Florin (?).

A keretet Kereskényi Gábor, a klub igazagatótanácsának elnöke mutatta be. Fógel László elnök a felkészülésről részleteiről beszélt. Hétfőn 10 órakor a technikai személyzettel együtt 21 fő indul 7-8 napos aknasugatagi edzőtáborba, és több tornán is szerepel majd a csapat. Köztük a III. alkalommal megrendezendő Szatmárnémeti Kupán, augusztus 14-15-én. Palkó János vezetőedző szerint a reális erőviszonyokat nézve az egyetlen célkitűzés az első ligában való bentmaradás lehet. A VSK szívesen várja szponzorok jelentkezését: a kisebb összegek is sokat jelenthetnek a csapat számára.


Fógel László, Kereskényi Gábor és a Palkó János vezetőedző
Fógel László, Kereskényi Gábor és a Palkó János vezetőedző


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: