2017-11-01 09:13:59• hírek • Oszkó Viktória

Bemutatkoznak a kölcseys gólyalányok

A hagyománynak megfelelően idén is megrendezik a Gólyabált a Kölcseyben, ez alkalommal november 9-én, 18:00 órási kezdettel. Az este műsorvezető párosa Makranczi Lilla és Szénás Ákos lesz, akik mindent elkövetnek majd azért, hogy a program terv szerint haladjon és mindenki jól érezze magát.

A Gólyabálra október 30-án megkezdték a jegyek árusítását,  darabját 15 lejért vehetik át azok, akik részt szeretnének venni az eseményen. Ebben az évben is megéri ott lenni a helyszínen, hiszen amellett, hogy a gólyák összemérik tudásukat és ügyességüket, sztárfellépő is szórakoztatja majd a közönséget: Felméri Péter humorista személyesen gondoskodik majd a hangulatról.

Idén sem maradhat el a gólyák Facebook-os népszerűségi versenye. A versenyzők feladata az, hogy minél több like-ot gyűjtsenek a képeikre. Hozzátették, a szavazatok csak akkor érvényesek, ha a Köfedisz oldalát és Nagy Róbert – Photorgraphy oldalát is like-olják azok, akik voksolni szeretnének kedvencükre. A szavazatok leadási határideje november 8. 21:00.

A jelentkezők közül mai cikkünkben a lányokat mutatjuk be.

Ardelean Inez

Csendes Evelyn

Erdei Eszter

Kulcsár Izabella

Mezőfényi Beatrix

Schvarczkopf Viktória

Szabó Dóra

Szabó Rita

Szabó Szilvia

Tebécs Petra

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: