2017-11-02 12:07:20• hírek • Oszkó Viktória

Bemutatkoznak a kölcseys gólyafiúk

A hagyománynak megfelelően idén is megrendezik a Gólyabált a Kölcseyben, ez alkalommal november 9-én, 18:00 órási kezdettel. Az este műsorvezető párosa Makranczi Lilla és Szénás Ákos lesz, akik mindent elkövetnek majd azért, hogy a program terv szerint haladjon és mindenki jól érezze magát.

A Gólyabálra október 30-án megkezdték a jegyek árusítását,  darabját 15 lejért vehetik át azok, akik részt szeretnének venni az eseményen. Ebben az évben is megéri ott lenni a helyszínen, hiszen amellett, hogy a gólyák összemérik tudásukat és ügyességüket, sztárfellépő is szórakoztatja majd a közönséget: Felméri Péter humorista személyesen gondoskodik majd a hangulatról.

Idén sem maradhat el a gólyák Facebook-os népszerűségi versenye. A versenyzők feladata az, hogy minél több like-ot gyűjtsenek a képeikre. Hozzátették, a szavazatok csak akkor érvényesek, ha a Köfedisz oldalát és Nagy Róbert – Photorgraphy oldalát is like-olják azok, akik voksolni szeretnének kedvencükre. A szavazatok leadási határideje november 8. 21:00.

A jelentkezők közül mai cikkünkben a fiúkat mutatjuk be.

Nagy Félix

Nagy Kristóf

Varga Zsolt

Orosz Dániel

Kétszem Dávid

Kálai Előd

Liszkai Krisztián

Szász Zsolt

Lovas Gellért

Stuts Márk

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: