2010-11-22 12:21:00• hírek • Póti Orsolya

Bemutatkoznak a Sztend Áp Lájt humoristái

Aki egy kis szórakozásra vágyik, nem hagyhatja ki idén sem a Sztend Áp Lájt évzáró humorestjét, melyre december 3-án, péntek este 20 órától kerül sor a G.M. Zamfirescu Kulturális Központban. 

Délczeg Csongor, Mihály Gergő, Sepa Mihály Sándor és Székely Zsolt, a már jól ismert szatmári stand up comedys srácok új poénokkal és meglepetéssekkel várnak minden kikapcsolódni vágyót egy színvonalas  évadzáró humorestre. Az új poénok mellett, a közkedvelt  sztorik sem maradhatnak ki a műsorból, és két neves humorista -  Csorba István "Sunny" és Zsók Levente - teszi majd próbára a közönség rekeszizmait.

Korábban már a Szatmár.ro-n is megismerhettétek a két vendégfellépőt, és most eljött Délczeg Csongor és Székely Zsolt  bemutatkozásának ideje.

A 180 cm magas, németes vonásokkal rendelkező, szőke, kék szemű humorista - Székely Zsolt- két éve szórakoztatja a közönséget. Véletlenül találták meg, véletlenül lett humorista és véletlenül az is maradt. Poénjait már nem csak a szatmári közönség ismeri, mert idén az Erdély Humorfesztiválon és határon túl is bemutatkozott.

„Nagy élmény volt számomra a Humorfesztivál, ahol különdíjas lettem. Érdekes volt a Korn együttessel ugyanazon helyszínen - a Félsziget fesztiválon - fellépni; úgy érzem nagy sikerem volt. Magyarországon részt vettem a „Mondom a magamét" tehetségkutatóban, ahol szintén pozitív visszajelzést kaptam. Ott ismerkedtem meg Sunnyval, akivel időközben jó kapcsolatot alakítottunk ki. Jelenleg intenzíven készülünk a december 3-i előadásra, erőt, anyagiakat, időt nem kímélve." - mesélte el a humorista.



Székely Zsolt, az Erdélyi Humorfesztivál különdíjasa


„Én képviselem az abszurditást, legalábbis a csapatban" - mondja Délczeg Csongor, akit két évvel ezelőtt azért kerestek meg, mert a humoristák szerint jól mutat a színpadon egy nagy, kövér, szakállas ember, aki kicsit elijeszti a hallgatókat. Csongor óvodás kora óta a színpadhoz van szokva, mielőtt a Sztend Áp Lájt tagja lett volna, csak sör mellett a haveroknak adta elő poénjait.

„A közönség szempontjából nagyon egyszerűnek és könnyűnek tűnhet, hogy valaki felmászik egy színpadra a mikrofonnal, és mondja a hülyeségeket, viszont erre elég alaposan elő kell készülni. Annak, aki kiáll a színpadra tudnia kell, hogy mikor milyen poént, és miért pont azt a poént süti el. Egy 15 perces műsor mögött rengeteg felkészülés áll, de úgy érzem azért a tapsért megéri. Valamilyen szinten a közönségéből élünk, és a közönségért vagyunk, az ő szórakoztatásuk a lényeg" - véli Csongor.

A két humorista szerint a szatmáriaknak mindenképpen szüksége van egy stand up csapatra. Eddigi fellépéseikből következtetve, nem csak a fiatalság, hanem az idősebb korosztály is jól érezte magát a humoresteken, és sok pozitív visszajelzés érkezett. Természetesen ott ahol van pozitív, ott akad negatív kritika is, amelyekből olykor tanulni is lehet.

A Sztand Áp Lájt tagjainak célja, hogy a csapatot profibb irányba tereljék, és a határon túli közönséggel is megismertetnék a szatmári humort. A srácok a bevételből beérnék egy „certezei" villával is, kőoroszlánnal a bejáratnál ...



Délczeg Csongor
képviseli az abszurditást a csapatban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: