2009-05-08 10:41:45• hírek • Szatmár.ro

Bemutatkozik az autós webáruház

Az Auto Expo 2009 kiállításon a nagy márkaképviseletek mellett a megye legnagyobb autós webáruháza, az Anvelopenet.ro is képviselteti magát. Megvásárolhatók Európa vezető autógumi-gyártó cégeinek prémium kategóriás termékei, s elérhető áron beszerezhetők egyéb karbantartásokhoz és autókozmetikához szükséges termékeket is.

Az Anvelopenet.ro webáruház kényelmes vásárlási lehetőséget kínál az autótulajdonosoknak. Szolgáltatásai révén bárki könnyedén otthonról megrendelheti az autók fenntartásához szükséges legjobb minőségű termékeket.

Az Anvelopenet.ro Európa vezető autógumi-gyártó cégeinek (Goodyear, Dunlop) prémium kategóriás termékeit kínálja, illetve a japán Yokohama autógumikat is forgalmazza. Akár téli, nyári és négy évszakos gumik megrendelésére is lehetőség nyílik. Ezek mellett acél- és alufelnik (Autec, CMS) is beszerezhetők, felső kategóriás német hóláncok (RUD), Mobil1-es motorolajok és autókozmetikai cikkek, vagy a nagy múltú Carover külső autóhuzatjai is mind-mind megrendelhetők.

Az Autec és CMS acél- és alufelnik 2009-es legújabb modelljei is szemügyre vehetők, de szintén megtekinthetőek a helyszínen a Goodyear, Dunlop és Yokohama autógumik legnépszerűbb modelljei is (Dunlop Sport Max, Goodyear Eag f1 GSD3, Goodyear ATR2, Yokohama V103, Yokohama Parada PA01, Yokohama Neova Advan AD07).

Rendelést on-line, vagy akár telefonon is le lehet adni. A kifizetés is kényelmesen történik, a megrendelő választhat vagy kézpénzben, vagy banki átutalása rendezi számláját.

Most először az Anvelopenet.ro közvetlenül is elérhető a Szatmárnémeti újközpontjában három napon át zajló Auto Expo 2009 kiállítás keretében. A standnál megvásárolhatók a Forma 1 és a Mclaren Mercedes csapat beszállítójának a Sonax cégnek széles választékú minőségi termékei, az ablaktisztító folyadékokon át, egészen a különböző olaj és üzemanyag adalékokig minden megtalálható. Mindezeken kívül a Wynn's által forgalmazott motor, karburátor, injektor karbantartására szolgáló folyadékok is beszerezhetők, amelyek hozzájárulnak az autók alkatrészeinek hosszú távú kifogásolhatatlan működéséhez.

Az Anvelopenet.ro standja május 8-án, pénteken és május 9-én, szombaton 10 és 18 óra között várja az érdeklődő autótulajdonosokat. Széles körű információk a www.anvelopenet.ro oldalon találhatók.

Bemutatkozik a megye első autós webáruháza az Auto Expo kiállításon.

az anvelopenet.ro kizárólag a legelismertebb márkák termékeit forgalmazza.

Az anvelopenet.ro pénteken és szombaton 10-18-ig megtalálható Szatmárnémeti újközpontjában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: