2009-08-19 18:09:46• hírek • Szatmár.ro

Felkészülési meccsek a kosaras lányoknak

Eldőlt: a VSK női kosárlabdacsapata augusztus 27-én kezdi a felkészülési meccsek sorát.

A Szolnoki kosarasok ellen kezdik a VSK lányai a felkészülést a bajnokságra. Augusztus 27-én és 28-án is Szolnokon fognak pályára lépni a helyi női kosárlabdacsapat ellen, amelyik a szezont a magyar bajnokság hetedik helyén zárta. Mint Éles Pétertől, a csapat menedzserétől megtudtuk, ezt követően további felkészülési mérkőzések várnak a lányokra:  szeptember 3-án és 4-án Budapesten a BSE ellen mérkőznek meg, szeptember 10-12. között pedig a szatmári együttes Craiován szerepel egy négyes tronán, melyen még a hazai, az alexandriai és a nagyváradi csapat vesz részt.

Mint kiderült, meglehetősen kevés csapat jön szívesen játszani Szatmárnémetiben, mert nagy hiányosságnak tartják a parkettázott pálya hiányát. A folytatásban ennek ellenére a craiovai együttes elválata, hogy eljön Szatmárra, ezután pedig a VSK a Kolozsvári U otthonába utazik, hogy felkészüljön a bajnoki rajtra.

 

A VSK felkészülési meccseinek csúcsa a szerb bajnok, a Hemofarm Vrsec elleni meccs lesz, amelyet a tervek szerint szeptember 10-e körül fognak lejátszani Szerbiában. Élesz Péter elmondta: a szerb kosárlabda szinvonalát ismerve nyugodt lélekkel kijelenthető: ennyire erős ellenfele a VSK-nak még nem volt.

A csapat egyébként teljes létszámban végzi az edzéseket, már a csapattal edz Claudia Pop valamint a két újonnan szerződtetett kosaras, Elisabeth Pavel és a litván Laura Povilonyte. Ugyankkor a Sportlíceumtól Dan Fleşeriu edző felhozott két 16 éves játékost is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: