2009-09-16 15:57:11• hírek • Szatmar.ro

Bemutatkozik a VSK

A következő szezonban jegyet kell váltani a kézi- és kosárcsapat meccseire.

A Szatmárnémeti VSK női kosárlabda-csapata először lép majd pályára a bajnoki szezont megelőző felkészülési szezon során hazai pályán, a csütörtök délutáni (17 órai) mérkőzésen a Craiovai CSM lesz az ellenfél. A mérkőzés egy hármas torna első összecsapása, hisz pénteken ugyanebben az időben a Craiova az Aradi ICIM-el mérkőzik meg, míg szombat délben a VSK csap össze az aradiakkal.

Az október 17.-én esetleges bajnoki rajtra felkészülő csapat keretét nemsokára két játékos is elhagyja. Claudia Pop és Monica Urse-Ivan a román válogatottal Bejrútban lép majd fel a Frankofón Játékok keretein belül. Eredetileg Elisabeth Pavel utazott volna Poppal, ám a sérülései miatt a VSK megkérte a szövetséget, tekintsenek el az Aradról érkezett játékos behívásától. A szövetség bele is egyezett a dologba, de helyette Urse-Ivant hívta be.

„Az eddig mutatott teljesítménye alapján megérdemli, hogy a válogatottal tartson" - mondta Éles Péter menedzser.

Újdonság a VSK háza tájáról, hogy az igazgatótanács döntése alapján az egyesület két csapatának, a férfi kézilabda és a női kosárlabda gárda hazai meccseit ezúttal csak jeggyel lehet megnézni. Egy mérkőzésre öt lej lesz a beugró, az éves bérlet pedig 120 lejbe kerül majd. Amennyiben valaki mindkét csapat mérkőzéseire kíváncsi, az 200 lej fejében kaphat megfelelő bérletet.



Csütörtökön a Craiova ellen mutatkozik be hazai pályán a VSK


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: