2012-02-08 14:11:57• hírek • Szatmár.ro

Bemutatkozik a Kölcsey XI. B osztálya

Újra indul osztálybemutató rovatunk, melynek célja a Szatmárnémeti magyar tanintézményekben kialakult osztályközösségek bemutatása. Elsőként a Kölcsey Ferenc Főgimnázium XI. B osztálya mutatkozik be olvasóinknak.

Bálint Zsuzsa informatika tanárnő osztálya, talán a legaktívabb osztályközösség az iskolában. A XI.B-t látogató diákok tanáraik szerint is nagyon ügyesek, összetartóak, és mindenben lehet rájuk számítani.

„Osztályunk színes és ritka, akár egy piros gorilla" - Az osztály himnuszának már az első mondata is kifejezi, az osztályközösség sokoldalú és tehetséges emberkékből áll, akik saját készségeik fejlesztése mellett diáktársaikat és az iskolát is támogatják.

A csapat nagyon jó matekesekből, infósokból, fizikusokból és irodalmárokból áll, de szép eredményeket értek el az olyan diákok is, akik a sportra, a zenére, a színjátszásra, vagy éppen a fotózásra fektetik a hangsúlyt. Egyes diákok nem hagyják ki az idegennyelv, a környezetvédelmi, valamint a biológia versenyeket sem - megmutatják, hogy ők ezekben az ágazatokban is a legjobbak.

Az osztály közel 50 százaléka a „Tintaszósz" című iskolaújság szerkesztőbizottságának tagja, és ebből a társaságból származnak az iskola kosárlabdacsapatának legjobbjai.

Évente két-három kirándulást is szervez az osztályközösség. A nyári táborok felejthetetlenek, hiszen közösen sátorozik, túrázik és lazít a már jól összeszokott társaság.

A XI.B. Osztály névsora:

Bakó Eszter, Doloczki Lilla, Erdei László, Gázsa Gergő, Gulya István, György Stefánia, Hart Edina, Horváth Krisztián, Huszti Brigitta, Imre Bianka, Juhász Réka, Kaitár Attila, Komsa Tamás, Krakkó Imola, Lőrincz Erik, Magdás Walter, Moli Levente, Merk Krisztina, Mosoni András, Nagy Tímea, Oláh Róbert, Prukker Edina, Szabó Csilla, Széles Csongor, Szmuriga Orsolya, Varsolczi Fóris Andrea, Veres Gréta.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: