2009-01-05 20:56:53• hírek • Szatmár.ro

Bemutatjuk a jelentkezőket

Hetekkel ezelőtt jelent meg a "Szatmár.ro legszebb olvasója" szépségversenyre benevezett hölgyeket bemutató cikksorozatunk, mely most újabb fejezetéhez érkezett.

Ezúttal tíz bájos hölgyet mutatunk be olvasóinknak, akiknek már nem kell sokat várniuk arra a pillanatra amikor leadhatják voksukat arra a hölgyre, aki szerintük leginkább megérdemli a "Szatmár.ro legszebb olvasója" megtisztelő címet, illetve az értékes tárgynyereményeket.

Az, hogy végül kinek a fejére kerül majd a képzeletbeli korona, kizárólag a közönségszavazatokon fog múlni, egy biztos, nem lesz egyszerű eldönteni, kit illet meg "a Szatmár.ro legszebb olvasója" cím.

Legszebb hölgyolvasónk 200 lej értékű nyereménycsomagban részesül az Aphrodité Szépségszalon jóvoltából, valamint egy női kabátot is nyer a Blody Collection felajánlásával.

Versenyzőinket bemutató cikksorozatunkban eddig húsz bátor szépséggel ismerkedhettek meg olvasóinknak, most újabb bályos hölgyek következnek:

Nagy Helga - 22 éves szatmárnémeti lány. A kos jegyében született, szabadidejében szeret olvasni, internetezni, tancolni.

Dul Szabó Nóra - 16 éves diáklány, a vizöntő jegyében született. Jelenleg a Kölcsey Ferenc Gimnázium tanulója. Szabadidejében szeret rajzolni, internetezni, barátaival lenni és filmet nézni.

Gellén Orsolya - 21 éves tanítónő. A halak jegyében született, imádja négy cicáját. Mindennapjait gyerekek nevelésével tölti, szabadidejében pedig a párjával tervezgetik a közös jövőjüket.

Kocsis Júlia - 23 éves szatmárnémeti lány. Kolozsváron tanul a műszaki egyetemen, épületgépészeti szakon. A bika jegyében született, szabadidejében szeret sportolni, olvasni és főzni.

Balog Anita Andrea - 19 éves, a halak jegyében született, a Babes-Bolyai Tudományegyetem diákja. Legújabb hobbija a versenytánc.

Jago Lilla - 18 éves, a Református Gimnázium diákja. Nagyon szereti az állatokat, szeret a barátaival szórakozni.

Craciun Adrienne Antonia - 17 éves kölcseys diáklány. A nyilas jegyében született, szabadidejében szeret bulizni, barátaival lenni és az interneten szörfözni.

Debreczeni Noémi - 17 éves, a nyilas jegyében született. Szabadidejében zenét hallgat, kirándul. Szeret a barátaival lenni, szórakozni, csavarogni. Szereti a Forma 1-et, nagy kedvence pedig Kimi Raikonnen.

Ferenczi Edina - 18 éves szatmárnémeti lány, jelenleg a Kölcsey Ferenc Főgimnázium tanulója és Kolozsváron szeretné folytatni tanulmányait. Szabadidejében szeret utazni, bulizni, barátokkal lenni. Szereti a kihívásokat, és kiváncsi természete miatt jelentkezett erre a versenyre.

Dan Timea - 19 éves szatmárhegyi lány. A bak csillagjegyében született, jelenleg a Vasile Goldis egyetem könyvelés szakának hallgatója. Hétvégenként sok időt tölt bulizással.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: