2009-05-04 14:50:37• hírek • Parajdi Andrea

Bemutatjuk az ANL lakások látványtervét

Előrehaladott stádiumban van a Poligonului utcára tervezett ANL lakások beruházása. A műszaki tanulmányok elkészültek, a kivitelezés hamarosan megkezdődhet.

Eddig csupán annyiról tudtunk beszámolni, hogy az Országos Lakásügynökség (ANL) támogatásával létesülő lakások, egy modern lakóparkban épülnek fel, amely a Poligonului negyed városképét előnyösen befolyásolja. Mivel már a városi tanács is jóváhagyta az elkészített műszaki tanulmányokat, a beruházás látványtervét is bemutathatjuk olvasóinknak.

Mint kiderült a teljes beruházás négy évet vesz igénybe. A lakásokat két szakaszban építik fel, szakaszonként két-két év alatt. Első fázisban három lépcsőházat építenek, amelyek egy földszinti részből, két emeletből és egy manzárdból tevődnek össze. Összesen 74 lakás épül, ezek közül 33 garzon, illetve 41 apartman.

A beruházás második szakasza szintén két éven át zajlik majd, ekkor újabb 70 lakást hoznak létre, 29 garzont, és 41 apartmant. A lakások összesen 10.567 négyzetméteren épülnek fel.

A szociális bérlakások beruházása négy év alatt közel 8 millió euróból épül fel, ebből megközelítőleg 750 ezer eurót Szatmárnémeti városi tanácsa biztosít a közművesítési költségekre.

A Poligonului utcára tervezett ANL lakások négy év alatt épülnek fel.

A lakásokat két szakaszban építik fel, szakaszonként két-két év alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: