2009-05-18 18:15:35• hírek • Parajdi Andrea

Neves együttesek a színpadon

Összeállt az idei városnapi program. Május 30-án, az újközponti színpadon fellép David Deejay & Doni, a Parlament, DJ Projekt és a magyarországi Zanzibár együttes is. Párhuzamosan a Kossuth kertben is programok lesznek, ahol a helyi zenekarok mellett, folk zenét játszó formációk is koncerteznek.

Ahogyan az ismeretes, ebben az évben csak egy napos lesz a Városnapi program. Míg tavaly a strand területén három napon át szórakozhattak a szatmáriak, addig idén csak szerényebb rendezvényre telik a város szűkösebb költségvetésből. 2009-ben ismét az újközpontban állítják fel a színpadot, azonban nem olyan felhajtással mint korábban, hiszen útlezárások idén nem lesznek.

Az idei városnapokat is a G.M.Zamfirescu Kultúrház szervezi, május 30-án szombaton. Bár még konkrétan, időpontokra leosztva nem lehet tudni a programot, azonban az már nyilvános, hogy milyen együttesek szórakoztatják a szatmári közönséget.

A népszerű, fülbemászó slágereiről elhíresült bukaresti formáció David Deejay & Doni is városunkba érkezik, szintén koncertezik a pop-rock zenét játszó Parlament együttes is, valamint a clubzenéket előadó DJ Projekt is fellép. A romániai együttesek mellett, Magyarország legnépszerűbb zenekarai között számon tartott Zanzibár együttes is fellép. A zenekar nem először mutatkozik be a szatmáriaknak.

Az újközponti színpaddal párhuzamosan a Kossuth kertben is lesznek programok. Az ott felállított színpadon a népzenék kedvelőinek szerveznek programokat, valamint helyi együttesek is koncertet adnak. A Városnapok programját ezen a hétvégén véglegesítik, s a koncertek kezdési időpontja is azután lesz ismert - derül ki a G.M.Zamfirescu Kultúrház sajtóközleményéből.


Szatmárnémetiben koncertezik a Zanzibár együttes
Az idei városnapi rendezvényen koncertezik a magyarországi Zanzibár együttes is


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: