2010-05-06 08:27:16• hírek • Szatmár.ro

Bemutatjuk a stand-up est fellépőit

Aranyosi Péter, Kiss Ádám és a Szomszédnénik is fellépnek május 22-én a Szatmárnémeti Filharmóniában, a Business Transaction által szervezett stand-up esten. Nagy érdeklődésre számítva a szervezők egyből két előadást is beiktattak a programba: az egyik 16, a másik pedig 20 órakor veszi majd kezdetét. Az előadásra jegyek elővételben az Északi Színház jegyirodájában kaphatók.

Bár a Dumaszínház humoristáit sokaknak nem kell bemutatni, azok számára, akiknek ismeretlenek a Showder-klub stand-uposai, bemutatjuk, mire is számíthatnak, ha részt vesznek a humoresten.


Aranyosi Péter, Kiss Ádám és Szomszédnénik lépnek fel május 22-én
Aranyosi Péter, Kiss Ádám és Szomszédnénik lépnek fel május 22-én


Aranyosi Péter

Az Esti Showder dizájncenter felelőse, a Rádiókabaré munkatársa, közönségszervező, stratégiai játékfüggő, miskolci származású, de Wekerle-telepi lakos. Hajtott már végre ejtőernyős ugrást és több éve küzd a garázsára kiszabott építési bírság ügyében. Diósgyőr szurkoló és a Kabinet Rt. buli- és tömegzenekar jobbkeze.

Aranyosi Péter sajátos humorával sokak kedvence, aki minden bizonnyal a szatmári közönség rekeszizmait is megdolgoztatja.

Kiss Ádám

Szerencsi származású, pomázi lakos. Hitvallása megdöbbentően hasonlít a szerencsi csokigyár szlogenjére: Az élethez kell egy szerencsi Kiss. Külkereskedelmi főiskolai hallgató, általában évnyitón és évzárón elájul, de ennek ellenére a színpadi szereplés minden álma. A Magyar Rádió 5. Humorfesztiválján a Magyar Rádió dijának nyertese.

Kiss Ádám az egyik legismertebb szereplője a Showder klub műsorainak, aki közvetlen és laza magatartásával már a szatmári közönséget is nevetésre bírta.

Szomszédnénik

A humortársulat 2001 nyarán jött létre, jelenleg két humorista alkotja: Bálint Ferenc ésTóth Szabolcs. Csak saját, eredeti alkotásokat mutatnak be.  Erdélyszerte közel 300 fellépésük volt, de Magyarországon és Ausztriában is voltak már fellépéseik.

A Szomszédnéni Produkciós Iroda az Erdélyi Humorfesztivál ötletgazdája, illetve szervezője. 2002 őszén rendezték meg az I. Erdélyi Humorfesztivált, néhány év kimaradással az idén szervezték az ötödiket. A társulat vendégei voltak eddig Gáspárik Attila, Nagy Bandó András, Maksa Zoltán, Galla Miklós, Hajós András, Nádas György és a Laár pour l'art.

A Marosvásárhelyi Félsziget Fesztivál Humorsátorának szerkesztői, programfelelősei. A Kolozsvári Magyar Rádióban havonta jelentkeznek a Havi Agytakarítás című humorműsorukkal.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: