2009-02-05 14:56:14• hírek • Szatmár.ro

Bemutatjuk az álompárokat

Valentin nap alkalmából a Szatmár.ro legújabb játéka álompároknak szól. A nyereményjáték két résztvevő párját most olvasóink is megismerhetik.

Már.több olvasónk küldte be jelentkezését az Álompárok elnevezésű nyereményjátékunkra, akiket napról napra bemutatunk az oldalon. Ha úgy érzed, kedveseddel ideális párt alkottok küldd be nekünk egy közös fényképeteket, illetve szerelmetek történetét, amelyből kiderül ti valóban álompár vagytok.

Ha szerencsések vagytok nyerhettek egy romantikus vacsorát, amelyet Valentin napkor a Moara cu Noroc étteremben  költhettek el kedveseddel (cím: Avram Iancu 2).  A jelentkezéseket a jatek@szatmar.ro címre várjuk egészen február 11-ig. A sorsolásra is ugyanezen a napon kerül sor.

 

Beáta és Szabolcs:

Beáta és Szabolcs a Szatmár.ro nyereményjátékának résztvevői.

Szabolcs és Beáta az interneten keresztül ismerkedtek meg egymással. Szabolcs Magyarországra ment tanulni és ott találkozott szerelmével. Kezdetben azt hitte egy hisztis és beképzelt lánnyal hozta össze a sors, azonban ahogyan kezdte kiismerni a lányt egyre jobban megszerette. Elmondása szerint az volt élete legszebb napja, amikor Beáta igent mondott a kapcsolatukra. Mottójuk: ''For you and me, and no one else''.

Ildikó és János:

Ildikó és János a Szatmár.ro nyereményjátékának résztvevői.

Ildikót és Jánost egy közös ismerős mutatta be egymásnak, egy előre megbeszélt biliárdparti alkalmával. Ildikó kezdetben idegesítőnek találta Jánost, azonban a fiú már akkor kiszemelte magának a csinos idegent. Egyre sűrűbben szerveztek közös programokat, s Ildikó egyre inkább megkedvelte Jánost. A lányban komolyabb érzelmek kezdtek kialakulni, így egyre inkább kereste az alkalmat, hogy találkozhassanak. Valentin napkor bulit szervezett, ahová Jánost is meghívta, ez a nap lett szerelmük kezdetének napja. Rá öt évre Ildikó és János összeházasodtak, s immár egy 18 hónapos kisfiú boldog szülei. Ildikó úgy véli jobb férjet sosem talált volna, hiszen párja segítőkész és nagyon család centrikus, aki a nehéz pillanatokban is mindig kitartott mellette.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: