2009-02-10 12:44:07• hírek • Szatmár.ro

Bemutatjuk a jelentkezőket

A Szatmár.ro Álompárok című nyereményjátéka hamarosan lezárul. Már korábban négy párt bemutattunk, s ezúttal is megismerhetitek kik esélyesek arra, hogy egy romantikus vacsorát költsenek el a Moara cu Noroc étteremben.

Heni és István több mint 2 éve ismerkedtek meg egy közös ismerős által, aki a lánynak próbált vigasztalást nyújtani, ugyanis akkor lett vége egy hosszabb kapcsolatának. Amikor István és Heni összejöttek, a lány még érzelmileg nem tudta lezárni az előző kapcsolatát, így két napi ismeretség után megmondta Istvánnak, hogy részéről ez még nem fog működni.

Ahogy teltek a napok István már nem is reménykedett, hogy valaha is lesz esélye a lánynál, azonban Heninek mintha valaki megsúgta volna, hogy ne szalassza el a fiút, mert lehet, hogy éppen a nagy Őt engedi el. Így hát ismét találkoztak és azóta nagyon boldog kapcsolatban élnek.

Heni és István

Tímea és Gábor három éve ismerik egymást, de csak két éve alkotnak egy párt. Gábor szakácsként dolgozott annak a gyárnak az étkezőjében, ahol Tímea is alkalmazva volt. A lány naponta feljárt ebédelni, ugyanis Gábor istenien főzött. Néhány hónap elteltével figyeltek fel egymásra, aztán miután közelebbről megismerkedtek nagyon hamar szerelmesek is lettek. A szerelem azóta is tart, s már a közös jövőjüket is tervezgetik.

Tímea és Gábor

Moncsi és Józsi nyolc hónapja alkotnak egy párt. Egy közös barát réven ismerkedtek meg, de először nem közeledtek egymáshoz. Egyik este egy buli alkalmával találkoztak, amikor Moncsi Józsi szemébe nézett és azonnal tudta, hogy kell neki ez a jóképű pasi. Még aznap este összejöttek és azóta elválaszthatatlanok, szeretik egymást és nagyon boldogok.

Moncsi és Józsi

Enikő és Dénes egy buliban ismerkedtek meg, ahol a fiú kezdetben azt hitte kiszemeltjének már foglalt a szíve. Enikő megtette az első lépést és felkérte táncolni Dénest, aztán az egész éjszakát áttáncolták. Dénes udvariasan megkérdezte Enikőtől, hogy hazakísérheti-e. Azóta eltelt két év, és a fiatal páros még mindig nagyon boldog egymás mellett.

Enikő és Dénes

Kariklea és Róbert egy olyan helyen ismerkedtek meg, ahol általában senki sem keres komoly kapcsolatot, egy kolozsvári klubban, ráadásul a vizsgaidőszak kellős közepén. Róbertnek sikerült megszereznie a lány címét, aztán hamar kiderült, hogy mindketten szatmáriak és sok közös vonásuk van. Kapcsolatuk már két éve tart.

Kariklea és Róbert

Enikő és Róbert 11 évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással, az iskolában. Már az elején mindkettejüknek feltűnt, hogy nagyon sokban hasonlítanak és kiegészítik egymást. Róbert az iskolai évzáró napján kérte meg választottja kezét, az egész osztály előtt, amire persze a lány azonnal igent mondott. Az esküvővel még egy évet vártak, mivel Róbertet besorozták katonának, de ez idő alatt is tartották a kapcsolatot. Idén ünneplik hetedik házassági évfordulójukat, két kisfiú boldog szülei, s elmondásuk szerint még mindig ugyanúgy szeretik egymást mint a legelején.

Enikő és Róbert

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: