2013-06-12 14:49:29• hírek • Szatmár.ro

Beltéri ajtók kedvezményes áron júniusban is!

A nyári hónapokban jelentős árkedvezmények várják az Imago Shop vásárlóit: akár 20-30 százalékkal olcsóbban is megvásárolható egy szett - ajtólap és tok - az éppen aktuális termékcsaládból.

Júniusban a Porta Granddeco termékcsalád darabjaihoz juthat meglepően barátságos, akár már 417 lejtől kezdődő áron. A Granddeco ajtólapmodellek klasszikus tervezése garancia az elegáns belsőre, az egyszerű forma pedig szinonimája a jó ízlésnek.

Ez a termékcsalád azon vásárlókat célozza meg, akik a hagyományok kedvelői, és jól érzik magukat a klasszikus stílusban kialakított belső terekben.

A kialakítása szerint szabvány papírrácsbetét vagy furatos faforgácsbetéttel szerelt, amely mechanikailag strapabíróbb és hangszigeteltebb. A tele faforgácsbetét viszont garantálja a strapabíró és stabil kialakítást, valamint a jó hangszigetelést.

A gyűjtemény 16 színben és két különböző minőségű felülettel készül, a gazdaságos és vonzó árú portadekor fóliával, illetve a különleges hatást keltő Portasynchro 3D fóliával. Az ajtók különböző méretekben is megrendelhetőek, vagy akár dupla ajtót, kétszárnyas ajtót és tolóajtót is választhat különféle toktípussal.

Térjen be Ön is az Imago Shopba és válogasson kedvére a Porta Fit termékcsalád darabjai közül!

Imago Shop, Szatmárnémetiben a Closca sugárút 22 szám alatt.

 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: