2015-12-11 15:06:08• hírek • Szatmar.ro

Bella Italia - Ciprian Jula kiállítása

Nomanid Productions által életre keltett Pho-T0ne fotókiállítás-sorozat a szatmári Ciprian Jula fotográfus tárlatával folytatódik. Az első évadban Jula és remek fényképei Párizsba repítette el a látogatókat, ezúttal pedig a hangulatos kávézó falait a tehetséges fotós olaszországi utazásai során készült szemet gyönyörködtető felvételei színesítik.

tárlat a Bella Italia címet viseli és ezen semmi meglepő nincs. Bizonyára mindenkiben van egy csepp vágyakozás, hogy legalább egyszer életében ellátogasson valamelyik részére ennek a örök-pezsgő országnak. Ciprian Jula fotóit nézve biztos, hogy még nagyobb kedvet kapunk hozzá, hogy mi is eljussunk ezekre a pompás, varázslatos helyekre, mert a kitűnő fotós művészi látásmódjának köszönhetően ezek a képek megerősítik bennünk a vágyat: ezt én is szeretném látni! Örvendetes, hogy Szatmárnémetiben ilyen alkotó emberek élnek és alkotnak.

A megnyitó családias légkörben zajlott, úgy tűnik, Szatmárnémeti még nincs hozzászokva ahhoz, hogy nem csak hétvégén, hanem hétköznap is zajlanak események, sőt, kulturális események városunkban. Nincs mentség, történnek itt jó dolgok, csak nyitott szemmel kell járni, kíváncsinak kell lenni, érdeklődni és nem panaszkodni kell. Mert miközben otthon, a fotelben morog az ember, hogy ebben a városban semmi sem történik, szépen zajlanak az események...

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: