2011-07-19 12:22:32• hírek • Póti Orsolya

Bulizz te is a motorosokkal!

A már megszokott, hatalmas bulival várja idén is a szórakozni vágyókat a szatmárnémeti Viking Motoros Klub. Augusztus 5-7. között hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Viking Moto Partyt, amelynek ezúttal is a Szatmár megyei Mezőpetri ad otthont.

Remek zenekarok, hajnalig tartó buli, jobbnál jobb sörsátrak, motoros vetélkedők és szórakoztató programok várnak mindazokra, akik augusztus 5-7. Között kilátogatnak a Szatmár megyei Mezőpetribe, amely immár negyedik alkalommal ad otthont a motorosok találkozójának.

A rendezvény idén is egész napos programot kínál, így nem csak a motorosok találnak szórakozási lehetőséget. A motorszépségverseny, a motoros ügyességi vetélkedők és a lassúsági verseny mellett, lesz szkander, baltadobálás, hordógurítás és egyéb szórakoztató programok. És természetesen a Szatmár.ro sem marad ki a buliból, hiszen egy újabb fantasztikus vizespoló-versennyel rukkol elő.

A felsoroltakon kívül számos más izgalmas program vár a kikapcsolódni vágyókra, ilyenek lesznek az esti esti koncertek, és a hajnalig tartó buli a Matador együttessel.

A fellépők listáján több magyarországi zenekar is szerepel: fellép a Knock Out, a magyarországi Rückwartz, a szintén magyarországi AB/CD, a Prison Band, a WanTed és a rendezvény állandó zenekara, a Matador. Az esti koncertek részletes programját még nem közölték a szervezők, de hamarosan ezt is kiderítjük.

A rendezvényre az egy napra szóló belépőjegy ára 20 lej.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: