2011-08-03 15:14:54• hírek • Szatmár.ro

Belépőt nyertek a Viking Moto Partyra

Hárman nyertek két személyes belépőt nyereményjátékunk során az augusztus 5-7. között megszervezésre kerülő Viking Moto Partyra.

Úgy tűnik olvasóink állandóan nyomon követik a hírportálunk által szervezett eseményeket, hiszen a Szatmár.ro és a Viking Motoros klub közös nyereményjátéka során több százan küldtek be helyes választ arra a kérdésre, hogy hol lesz az idei viking Moto Party helyszíne.

A helyes választ beküldők között három, két személyre szóló belépőt sorsoltunk ki Nagy Attila, a Viking Motoros Klub alelnökének közreműködésével.

Mielőtt a nyerteseket közzétennénk, megragadjuk az alkalmat, hogy a bevállalós csajokat ezúton is meghívjunk augusztus 6-án Mezőpetribe, egy remek vizespoló-versenyre. Az adottságai révén bárki a verseny győztes lehet, és nagyszerű jutalmakban részesülhet. A három legjobb versenyző egy két személyre szóló, két éjszakás hétvégén vehet részt a Nyírbátori Sárkány Termál Kempingben, illetve a Sárkány Wellness és Gyógyfürdőben.

És most lássuk ki az a három szerencsés, aki két személyre szóló belépőjegyben részesült: Csősz Lehel, Nagy Réka Mária, Polyák Tamás. Gratulálunk a nyerteseknek, a nyeremények átvételi módjáról mindenkit telefonon értesítünk.


A Viking MC alelnöke sorsolta ki a nyerteseket
A Viking MC alelnöke sorsolta ki a nyerteseket


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: