2009-08-20 11:17:02• hírek • Szatmár.ro

Belépőket sorsolunk

A Szatmári HÍD Egyesület augusztus 23-án, 19 órai kezdettel zenei estet szervez a szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmóniában. Ha szerencsés vagy belépőket nyerhetsz tőlünk az eseményre.

Az államalapítás 1009-ik évének apropóján szervez zenei estet a Szatmári Híd Egyesület, ahol Leblanc Győző és Tóth Éva ünnepi operett- és nóta összeállítását tekinthetik meg az érdeklődök. A Szellők szárnyán címet viselő műsoruk bemutatása során, számos ismert dalt adnak elő. A magyar nóták mellett a Csárdáskirálynőből és a Marica grófnőből is hallhat egy-egy részletet a közönség, sőt az 50-es évekbeli magyar és világnóták is felcsendülnek.

Élvezetes programnak ígérkezik a kárpátaljai Máté Öcsi táncdal-összeállítása is. A látványos műsorban csinos táncoslányok is feltűnnek majd. Az előadóművész saját dalai mellett többek között Kovács Katitól és Toto Cutugnotól is előad majd slágereket.

A rendezvényre 15 lej a belépő, azonban ha szerencsés vagy akkor másodmagaddal ingyenesen tekintheted meg a műsort. Küldj egy e-mailt a jatek@szatmar.ro címre, ha figyelmes voltál és ha tudod, hogy milyen alkalomból szervez zenei estet a Szatmári Híd Egyesület? Nyereményjátékunk során három két személyes belépő talál gazdára.

A versenyre jelentkezők augusztus 21-ig, 13 óráig küldhetik be megfejtéseiket, ezt követően közzé tesszük a nyertesek névsorát.

Sok sikert mindenkinek!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: