2009-05-28 17:20:15• hírek • Parajdi Andrea

Belépőket sorsoltunk

Egy héten át lehetett jelentkezni a Szatmár.ro és a Nyíregyházi Állatpark közös nyereményjátékára, amely során négy családi belépőt sorsoltunk ki.

A nyereményjátékunkkal a közelgő gyereknap alkalmából a kicsiknek próbáltunk örömet szerezni, hiszen egy állatparki kirándulás minden apróságnak igazi élményt jelent, nem beszélve arról, hogy valódi családi kikapcsolódás is.

A csütörtöki sorsoláson minden olyan megfejtést beküldött játékos részt vehetett, aki tudta, hogy a törpevízilólány nemrégiben érkezett vőlegényét Hamletnek hívják.

A szerencse most Chimpan Tímea, Dorner Andrea, Nagy Albert és Nagy-Villi Edit olvasóinknak kedvezett, akik egy-egy három személyes (szülők és gyerek) belépőt nyertek a Nyíregyházi Állatparkba. A jegyek nincsenek felhasználási időhöz kötve, s akár át is ruházhatók.

A Nyíregyházi Állatparkról egyébként minden szükséges információ megtalálható a www.sostozoo.hu oldalon, tájékozódni lehet a legfrissebb történésekről, a különböző programlehetőségekről és megcsodálhatjuk a tartalmas képgalériát is.

Gratulálunk a szerencséseknek, a nyeremények átvételi módjáról mindenkit telefonon értesítünk.


Négyen nyertek családi belépőt a Nyíregyházi Állatparkba.
Négyen nyertek családi belépőt a Nyíregyházi Állatparkba


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: