2012-03-14 15:44:48• hírek • Kocsis Zoltán

Beköthetik a kanalizálást az Ostrovului utcai szükséglakásokba

Munkalátogatást tett szerda délután az Ostrovului utcán Kereskényi Gábor alpolgármester és Doina Vasut, a Szociális Közszolgáltatások Szatmárnémeti Osztályának (SPAS) vezetője, ahol találkoztak a D2-es tömbház lakóközösségével.

A látogatás célja az volt, hogy tudatosítsák az ott lakókat azokról a kötelezettségekről, amit akkor vállaltak, amikor az ősszel aláírták a szociális lakásokba való beköltözésről kötött szerződéseket. Ezek kötelezik a lakókat lakbér fizetésére, a villamosáram kifizetésére, valamint a tömbház és környékének takarítására.

A látogatás során az érintett felek megállapodtak egy időpontban, ameddig a lakóknak ki kell fizetniük a villamosáramot és a felgyűlt elmaradásokat. Ellenkező esetben, figyelmeztetett Kereskényi, levágják az áramot, amíg az adósok nem rendezik hátralékaikat.

Az alpolgármester biztosította az embereket, hogy őszig felújítják a tömbház tetőszerkezetét és kilátásba helyezte, hogy a tömbházba bevezetik a kanalizálást és az ivóvizet.

A szükséglakások használatáról szóló szerződések 2011 november 1-jén léptek életbe és március 30-ig érvényesek. „Csak azokkal kötünk újabb megállapodást, akik teljesítették valamennyi kötelezettségüket. A többieknek nincs mit keresniük itt és kitoloncoljuk őket", figyelmeztetett Kereskényi Gábor.

Ostrovului - Kereskényi a szükséglakásokban élőkkel találkozott

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: