2010-12-04 13:18:27• hírek • Szatmár.ro

Beköltözött a vásár

Péntektől a Szakszervezetek Művelődési Házában működik a hagyományos termékvásár.

A hideg, illetve az Újközpontban felállított műkorcsolyapálya miatt ettől a hétvégétől a Szakszervezetek Művelődési Házában lelnek rá az érdekeltek a Szatmár Megyei Hagyományos Termékek Vásárára, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend a megye lakosai körében. A közelgő ünnepekre való tekintettel karácsony előtt változik a nyitvatartási program is: 20-án, 21-én és 22-én is látogatható lesz a vásár.

A vásárba ellátogatók a mindennapos termékek mellett - alma, zöldség, húsipari termékek - olyan különlegességeket is találhatnak, mint a kilenc hónapon át érlelt szamoskrassói kecskesajt, amelynek kilója 45 lejbe kerül. A hagyományos sajtok és sóstúrók kedvelői 20-25 lejért vásárolhatják meg azokat.

Egyre többen érdeklődnek a füstölt húsáruk iránt is. A füstölt kolbász kilója 20-22, a disznófősajté 15-20, a füstölt szalonnát 15-20 lejért lehet megvásárolni. A húsfeldolgozói részlegen szatmárnémeti, nagykárolyi, bikszádi, avasújfalui cégek kínálják hagyományos termékeiket. A kilós kenyeret 2,7, az 1300 grammost 3 lejért lehet megvenni a hagyományos termékvásárban, a zöldségek és gyümölcsök ára megfelel a piacokon alkalmazottal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: