2013-01-16 15:23:47• hírek • MTI

Bekapta egy hal egy eledelt szóró férfi fél karját

Az ember a kisujját mutatja, és az egész karja kell - ez a mondást hangoztathatja teljes joggal az a férfi, aki Floridában halat etetett, az pedig bekapta a fél karját, és egy teljes percig lógott róla.

A férfi természetesen nem magával akarta etetni a halat, hanem külön haleledelt vitt a mólóhoz, amelyre lehasalt, és szinte a víz felszínét érintve dobálta a vízbe a tarponhalnak a fogára való csemegét. A hal azonban nagyon mohó volt, és kissé kiemelkedve a vízből könyékig bekapta a karját.

Az esetet videóra vette egy szemtanú, a felvételen jól hallhatók a mólón tartózkodó nők rémült sikolyai. A férfi jó egy percig küzdött, míg le tudta "rázni" magáról a termetes, csaknem egy méter hosszú halat. A felvétel alapján az illető nem sérült meg súlyosan, karjából legalábbis nem ömlött a vér.

A tarponhal még egészen fiatal példány lehetett, a kifejlettek ugyanis legalább másfél méteresek és 35-40 kilósak, de akad köztük két és fél méteres és 130 kilós is - jegyezte meg a The Daily Telegraph című brit lap.

A videó a héten került fel a netre, két napon belül több mint százezren nézték meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: