2010-04-21 22:07:42• hírek • Balog Anita

Bejutottak a lányok a rájátszásba

Fantasztikus hangulatú meccset játszott a VSK női kosárlabdacsapata az Ady Endre utcai sportteremben, melyen a tét a rájátszásba való bejutás volt.

Izgalmas mérkőzés volt az Arad elleni, különösen azért, mert a lányoknak nem indult igazán jól a meccs. Az első negyedben a lányok sajnos egyetlen pillanatig sem vezettek, 6:6 után pedig a vendégek igencsak elhúztak, az első negyed második felében pedig tíz pontos - 11:21 arányú - vezetést is szereztek. A második játékrészben azonban - szerencsére - nagyot fordult a lányok játéka: négy perc után Ciocan hárompontosával egyenlítettek, és Povilonyte kosara révén először vezettek is - ekkor az eredmény 33:32 volt. Ugyan még egyszer vezetéshez jutottak a Maros-partiak, de a félidő már szatmári előnnyel zárult.

A második játékrész meglehetősen döcögősen indult: egyik csapatnak sem sikerültek igazán jól a támadások, ezzel a harmadik negyed lett a legpontszegényebb játékrész. A szatmáriak így is kétszer annyit dobtak, mint az aradiak, így 12 pontos előnnyel kezdtek neki az utolsó negyednek. Az utolsó tíz perc sem sikerült a hazaiaknak túl jól: a negyed végére azonban sikerült 7 pontot megtartani az előnyből. Az izgalmas meccs végén a szurkolók hosszan éltették a VSK kosarasait, akiknek még egy meccsük van a rájátszás megkezdéséig. A bajnokság utolsó fordulójában a Rapid ellen lépnek majd pályára idegenben.

A osztály, 1-8. csoport, 13. forduló: Szatmárnémeti VSK-Aradi BC ICIM 74:67 (20:26, 26:16, 17:9, 11:16). A szatmári pontszerzők: Diatta 18, Ciocan 16, Hardy 13, Pavel 11, Pop C. 8, Povilonyte 8. Játszott még: Dragoescu, Urse-Ivan.


Sikerült megverni a sorsdöntő meccsen a kék mezes aradiakat


A sorsdöntő meccsen sikerült megverni  a kék mezes aradiakat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: