2014-05-07 09:14:20• hírek • Blikk.hu

Bejutott a döntőbe Kállay-Saunders András

Bejutott Kállay-Saunders András az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe.

A magyar versenyző hétfő délután a fergeteges sikerű főpróba után, amikor először énekelhetett nagy nyilvánosság előtt a dán arénában, azt nyilatkozta a Blikknek, hogy felpumpálta a közönség.

- Hihetetlen volt, tomboltak, ordítottak, skandálták a nevem, és azt, hogy Hungary! Nagyon jó érzés volt, szinte felpumpáltak, mire a refrénhez értem - áradozott András, aki nagyon jól érezte magát.

Az pedig külön meghatotta, hogy a magyar zsűriben ülő Tóth Vera, aki a hétfő esti nyilvános főpróbát végignézhette, nagyon megdicsérte őt a közösségi oldalon. A sok dicséretnek és pozitív visszajelzésnek köszönhetően pedig a magyar versenyző feltöltődve, a legjobb formáját nyújtva léphetett színpadra a döntőbe jutásért kedd este.

Amikor elindult a dal, Andrást ismét hatalmas ovációval köszöntötték a színpad előtt tolongó rajongók, olykor még egy-egy magyar zászlót is lehetett látni lobogni a levegőben, bíztatva a remekül éneklő Saunderst. A sok készülésnek, a remek dalnak, és András tehetségének köszönhetően az énekes bekerült a legjobb előadók közé, így tovább izgulhatunk érte.

Még több bulvár hír a Blikk.hu-n olvasható!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: