2017-04-27 14:51:21• hírek • Szatmár.ro

Bejelentették az idei városnap legfontosabb fellépőit

Az idei évben három magyarországi zenekar is lesz a XXI. Szatmárnémeti Városnapokon. Minden testvérváros standdal lesz jelen a rendezvényen.

Kereskényi Gábor polgármester és Butka Gergő főszervező a csütörtöki közös sajtótájékoztatójukon jelentették be az idei, immár XXI. Városnapok fellépőit. De előtte kiderült: a polgármester véleménye szerint az 1997-ben útjára indított sorozat az utóbbi években nagyon alacsony színvonalú volt, ezen pedig változtatni szeretnének. Nos, a fellépők listáját látva a változás érzékelhető, különösen, hogy a sztárok túlnyomórészt élőben fognak zenélni.

Két nemzetközi sztár is koncertezni fog Szatmárnémetiben a május 26-28. között megrendezésre kerülő városnapokon. Az egyikük Dr. Alban, a másik formáció pedig a Sounds of Boney M, amelyben az eredeti négyes egyik tagja szerepel, de a repertoárban természetesen a legendás együttes minden slágere elhangzik majd. A rendezvény magyarországi meghívottjai: Péter Szabó Szilvia (a felbomlott NOX énekesnője), Tóth Gabi és Caramel.

A román zenei élet nagyjai közül koncertezni fog a 3 Sud Est, Andra és a Voltaj is. A fény és hangtechnikáról a régió legjobb minőséget "tudó" szolgáltatói fognak gondoskodni. 

A szórakoztató programok száma meghaladja a 100-at, ahogyan a résztvevő árusok száma is. Emellett fontos újdonság, hogy Szatmárnémeti összes testvérvárosa egy-egy standdal képviselteti magát a rendezvényen. A standoknál saját kulturális, turisztikai és gasztronómiai értékeiket mutatják majd be a szatmáriaknak.

A Szatmárnémeti Városnapok fellépőit idén először a környező megyékben is reklámozni fogják, ugyanis a szervezők szerint olyan nevek is vannak a listán, akikre a Bihar, Szilágy vagy Máramaros megyei közönség is kíváncsi lehet. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: