2010-08-11 18:02:09• hírek • Póti Orsolya

Beindultak a nyár végi leárazások

Hétről hétre nagyobb kedvezményeket kínálnak a boltok: a szokásos nyár végi leárazások, mintha korábban beindultak volna az elmúlt évekhez képest, és ebből csak a vásárlók húzhatnak hasznot.

Már július utolsó hetén országszerte beindultak a nyár végi leárazások, pedig még nincs is itt a nyár vége. Lassan a város minden kirakatában ott virítanak a „SALE", „REDUCERI", vagy „PROMOTII" feliratok,  vagy csak a százalék jelek csábítják a  vásárlásra a járókelőket. A kereskedők, ha meg akarnak szabadulni a készlettől, rákényszerülnek arra, hogy jóval olcsóbban adják el az árút.

A bevásárlóközpontok ruházati részlegén, a ruházati üzletekben és a cipőboltokban találkozunk a legszembetűnőbb akciókkal, de ilyenkor igen kedvezményes áron beszerezhetünk ventilátorokat és légkondicionáló felszereléseket, valamint kertészeti munkához szükséges eszközöket is. A korábbiaknál csábítóbb akciókba botlunk bele, mert nem csak húsz és ötven százalékos kedvezményeket ígérnek a boltok, hanem akár 70 százalékkal is olcsóbban árusítják a termékeket. Ezek a kedvezmények nem a teljes kollekcióra, hanem általában csak a szezonális termékekre érvényesek.


"Az ÁFA nő, az árak csökkenek"
"Az ÁFA nő, az árak csökkenek"


Szatmárnémeti utcáin sétálva, mi is benéztünk néhány üzletbe, és közben megmosolyogtatott egy-két felirat. „Az ÁFA nőtt, az árak csökkennek" és ehhez hasonló feliratokkal próbálják csalogatni a vásárlókat, és sikerül, hiszen a vevők  egyből rá is kapnak az akciós árura. Természetesen annak örülünk, ha olcsón jutunk egy-két darabhoz, de még mindig vannak olyan üzletek, ahol a leárazott termékek is drágának tűnnek.

Most féláron, sőt olcsóbban is  beszerezhetjük a legklasszabb ruhákat és cipőket őszre és a jövő szezonra. A 10-20 lejes pólóknak, szoknyácskáknak  és kiegészítőknek igen nehéz ellenállni, de azért ügyelni kell arra, hogy ne vásároljuk fel az egész készletet.



Városunkban is beindultak a nagy nyár végi leárazások


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: