2010-04-23 16:13:43• hírek • Szatmar.ro

Beindultak a motorok

Péntek reggel 9 órakor kezdtek el gyülekezni a motorok szerelmesei Szatmárnémeti központjában, hogy három napon keresztül figyelmeztessék a sofőröket a felelőtlen száguldás következményeire.

Mint ahogy arról már beszámoltunk, az esemény főrendezője a szatmárnémeti Eagle Bikers motoros társaság, de társszervezői között szerepel több Szatmár-, Szilágy-, illetve Bihar megyei motoros klub is, valamint az ACAR autósklub is.

A délelőtti órákban viszonylag kevés érdeklődő kereste fel a találkozó helyszínét, a későbbiekben azonban már szép számban gyűltek úgy a motorosok, mint a kíváncsiskodók. A különböző típusú és márkájú gyönyörű motorok mellett, az ACAR jóvoltából autó-, illetve motorbicikli roncsot is láthattak a nézelődők. Ezeket természetesen a meggondolatlanság következményeinek bemutatására állították ki.

Három óra környékén a motorosok útnak indultak, hogy Nagykárolyon keresztül Tasnádra érjenek, így kezdvén meg háromnapos körútjukat a baleset megelőzés jegyében. Zilah és Nagyvárad lakói is találkozhatnak a motorosokkal, szombaton ugyanis ebben a két városban állnak majd meg a dübörgő motrok, vasárnap pedig szintén Szatmárnémetiben láthatjuk viszont őket, a Real bevásárlóközpont parkolójában, ahol hivatalosan kiosztják majd a részvételi diplomákat.


Három napon át dübörögnek majd a motorok
Három napon át dübörögnek majd a motorok


Motorosok az új főtéren
Motorosok az új főtéren


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: