2011-06-10 14:32:42• hírek • Szatmar.ro

Beindult az éjszakai horgászás a Németiben

Az időjárás javulásával, melegedésével lehetővé válik majd az éjszakai horgászás is a Németi tóban, ígérték a tavasz elején a Csengersima melletti tókomplexum üzemeltetői. Nos, az idő elérkezett, aki a pünkösdi hosszú hétvégét a természet lány ölén szeretné eltölteni, annak éjszakára sem kell majd hazamennie.

Varga József elmondta ugyanis, hogy június második hétvégéjétől beindul az éjszakai horgászás, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy már a Pünkösd előtti péntek és a szombat estét is kint lehet tölteni a tóparton. A horgásztó vezetője felhívta azonban az érdeklődők figyelmét, hogy aki kint szeretné tölteni az éjszakát, az vigyen magával sátrat, mert azt nem lehet bérelni a helyszínen.

Nem csak új programmal, hanem új halakkal is várja a horgászokat a Németi tó. A négy tóból álló komplexum egyedül olyan tava, amelyben halászni lehet, ismét állományfrissítésen át eset. A terület gondozói csütörtökön két és fél mázsa afrikai harcsát telepítettek a tóba.


Afrikai harcsákat telepítettek a Németiben
Afrikai harcsákat telepítettek a Németiben


A Felső Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság által adminisztrált természetvédelmi területen található tókomplexum Szatmárnémetitől alig 15-20 perces autóútra található, Csengersima mellett. Aki bővebb információkat szeretne, az Szatmárnémetiben a Darai út 10 szám alatti, valamint a Hegyi út (Lucian Blaga) CU 22 szám alatti horgászüzletekben vagy Varga Józsefnél a 0744 852 247-es telefonszámon, illetve Csengersimán Osváth Ferencnél, a Fekete István Környezetvédelmi és Horgász Egyesület elnökénél a szerezhet érdeklődhet.

Afrikai harcsákat telepítettek a Németiben


Afrikai harcsákat telepítettek a Németiben
Afrikai harcsákat telepítettek a Németiben


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: