2011-06-28 09:37:54• hírek • www.blikk.hu

Pataky szerelmes dalt írt Tecának

Pataky Attilát nagyon megérintette, hogy a Csillag születik döntőjében együtt énekelt Krizbai Tecával. Az Edda frontembere vakírással papírra vetett dalszöveget küldött a fiatal tehetségnek, hogy jobban át tudja érezni érzéseit. A kiscsillag azon nyomban meg is zenésítette az ajándékba kapott szöveget.

- Szívet melengető érzés volt a Tecával való első találkozás. Bevallom, megérintett az a tisztaság, amit ő képvisel – magyarázta lapunknak Pataky Attila. - A közös munka után megígértem Teca anyukájának, hogy írok majd egy dalt a lányának. Olyan hatással volt rám, hogy két-három nap alatt el is készült a szöveg. Lehunytam a szemem, és csak jöttek és jöttek a sorok.

Tecáról és a hozzá hasonlóan vak párjáról szól a dal. Úgy van megírva, mintha Teca írta volna szerelmének. Tehetséges, szorgalmas és szép hangja van. Ha szeretné, akkor kialakulhat közöttünk egy jó munkakapcsolat. A fiatal énekes érhetően nagyon meghatódott, hogy dalszöveget írt neki Pataky Attila.

- Kicsit tartottam attól, hogy milyen lesz majd együtt dolgoznom egy olyan kemény rockerrel, mint Pataky Attila. Ám amikor meghallottam a hangját, azonnal tudtam, hogy rendes ember - áradozott a kiscsillag. - Furcsa lehetett neki, hogy vak vagyok, de azonnal megtaláltuk a közös hangot. A próbán siettem néha. Attila megszokásból integetve mutatta a helyes ritmust. Amikor mondtam, hogy én ebből semmit nem látok, odalépett hozzám, és az egyik ujjával nagyon finoman a vállamon ütötte tovább az ütemet. Nagyon aranyos és figyelmes volt.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.


Pataky Attila a Csillag születikben énekelt együtt Tecával
Pataky Attila a Csillag születikben énekelt együtt Tecával


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: