2016-11-04 12:39:45• hírek • Kocsis Zoltán

Beiktatták Boitor Anisoarát, az új főtanfelügyelő-helyettest

Péntek délelőtt beiktatták Boitor Anisoarát, a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség új kinevezett főtanfelügyelő-helyettesét. A másik helyettesi tisztség továbbra is betöltetlen maradt.

Az Alsószoporon működő Petru Cupcea Műszaki Líceum romántanárának kinevezése addig tart, amíg meg nem méretkezik a szakminisztérium által kiírt versenyvizsgán. Erre legkésőbb a 2016-2017-es tanév végéig sort kell kerítenie. Magyarán: amennyiben nem jelenik meg az évente általában kétszer kiírt versenyvizsgán vagy nem ér el megfelelő eredményt, akkor legtöbb a jelenlegi tanév végéig szól mandátuma.

Miután a prefektúra képviselője felolvasta Mircea Dumitru tanügyminiszter kinevezésről szóló rendelkezését, Calin Durla főtanfelügyelő gratulációjában viccesen megjegyezte: üzeni a családtagoknak, készüljenek fel arra, hogy nem sokat látják majd otthon Boitor Anisoarát, mert rengeteg munka vár rá.

Az új főtanfelügyelő-helyettes udvariasan és szerényen megjegyezte: számít a környezet, a kollégák segítségére és reméli, méltónak bizonyul a feladatra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: