2008-10-17 14:14:42• hírek • Szatmár.ro

Begyűjtik a kóbor ebeket

A régi kutyamenhely megszűnése óta, nagyon elszaporodtak a kóbor kutyák Szatmárnémetiben, azért körülbelül két hete a Szatmárnémeti Közösségi Rendőrség látja el a kóbor ebek összegyűjtésének feladatát.

A város különböző pontjain tízesével, falkába verődve tűnnek fel a kóbor kutyák, viselkedésük kiszámíthatatlan, bármikor rátámadhatnak az emberekre.

Az utcáról begyűjtött kutyákat a Közösségi Rendőrség munkatársai a Diana utca 50 szám alatti kutyamenhelyre viszik. Ez a tevékenység úgy tűnik, nem tetszik mindenkinek, hiszen péntekről szombatra virradó éjjel ismeretlen személyek behatoltak a telepre és 54 kóbor ebet szabadon engedtek.

A vizsgálatok szerint, egyértelmű, hogy betörés történt, mivel a kutyamenhely ajtaján erőszakos behatolás nyomai látszottak. A hatóságok továbbra is vizsgálatokat folytatnak az ügyben, hogy kiderítsék ki lehetett a tettes.

A betörés óta állandó őrséget állítottak. Aki egyébként szeretné meglátogatni a kutyamenhelyt az keddtől péntekig délután kettő és négy óra között teheti meg.

Kóbor kutyák miatti bejelentéseket a Polgármesteri Hivatal Közkapcsolati osztályán lehet tenni. A bejelentéseket kizárólag írásban fogadják el.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: