2011-11-01 16:41:20• hírek • Szatmar.ro

Begyűjtené a másodikat is a VSK

A sorsolás fura fintora következtében a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata két hazai mérkőzéssel kezdheti a Közép-Európai Liga csoportküzdelmeit: Claudia Popék a cseh Valosun Brno után ezúttal a szlovák Whirpool Poprádot fogadják. A találkozóra szerda délután kerül sor az Ady Endre utcai sportteremben, 18 órai kezdettel.

A szatmári együttes remekül rajtolt a regionális kontinentális kupában, hisz a már említett összecsapáson 92-73 arányban győzte le a Brnót. Ezzel szemben a szlovákok kicsit beragadtak, mivel hazai pályán 77-67 arányban alulmaradtak a szintén cseh Kara Trutnov ellenében.

A szlovákok mellesleg hat forduló után a harmadik helyet foglalják el hazájuk Extraligának nevezett pontvadászatában, mérlegük a VSK-éhoz hasonlóan négy győzelem és két vereség. Keretüket két kivételtől eltekintve szlovák játékosok alkotják: a kakukktojást egy amerikai és egy fehérorosz játékos jelenti.

A másik mérkőzésen mellesleg cseh derbit rendeznek, a Brno a Trutnovot fogadja. A B csoportban pedig a szintén cseh Mlada Boleslav az Aradot, a német TSV 1880 Wasserburg a VS Prágát látja vendégül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: