2020-04-01 07:51:54• hírek • Blikk.hu

Befutott a Halott Pénz legújabb dala: már most borítékolható, hogy ebből sláger lesz

A rajongók legnagyobb örömére végre itt egy újabb fülbemászó dal a srácoktól, amely a Melletted címet kapta.

Ezt a számot is biztosan rengeteg fesztiválon és koncerten halljuk majd a jövőben, az együttes többi közkedvelt slágere mellett.


Marsalkó Dávid rajongásából FRANK ZAPPA, a BEASTIE BOYS és THE NOTORIOUS B.I.G. iránt előbb szólóprojekt született a pécsi belvárosban, majd évekkel később hétfős élőzenekar, amely az elmúlt években folyamatos listás helyezésekkel, és többszáz koncerttel bizonyította, hogy 2019-ben az ország legnépszerűbb zenekaraként tartják számon.


2013 őszén már teljesen élőben szólalt meg az albumbemutató az A38-on, a zeneipar érdeklődését pedig az MR2 Akusztikban, az Elevenben és az első Nagyszínpad versenyben való szereplés jelezte. A másfél szobás pécsi albérlet falai közt született lemez végül elnyerte a legjobb rap vagy hip-hop kiadványnak járó Fonogram-díjat, többek közt olyan felvételeknek hála, mint az UGYANÚGY HALLASZ, a FARKASOK DALA, vagy a MINDEN SZOBÁBA KELL álom. Ezt az elismerést egy évvel később a Valami van a levegőben című dal kapcsán két kategóriában is átvehette a zenekar. A zsűri az év rap vagy hip-hop felvételének, míg az MR2 Petőfi Rádió hallgatói az év dalának választották, a Halott Pénz eddigi egyik legnagyobb sikerét, ami jelenleg 33 millió megtekintés felett jár a Youtube-on.


A stúdió- és próbatermi munka mellett a zenekar évente közel száz koncertet ad, és igyekszik időről-időre megújuló, egyre erősebb látványvilággal rendelkező színpadi produkcióval meghálálni közönségének az országszerte teltházas fellépéseket. A Halott Pénz elsőként játszhatott három egymás utáni napon teltház előtt az Akvárium Klub nagytermében 2015-ben. A zenekarról későbbi éveiről ide kattintva tudhatsz meg még többet.


 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: