2013-06-20 17:11:50• hírek • Póti Orsolya

Befejeződött a tanév a Hám János Líceum tanulói számára

A Hám János Líceum június 20-án, csütörtökön a Kálvária templomban tartotta  a tanévzáró ünnepséget, melyet hálaadó szentmise előzött meg.

A szentmisét Nm. Ft. Schönberger Jenő püspök úr celebrálta, ezt követően pedig a tanárok számára kézbesített elismerő okleveleket, megköszönve a tanévben kifejtett munkájukat.

Ezután következett a tanulmányi oklevelek és az évi oklevelek átadása, amelynek keretében nemcsak a diákok, hanem a szülők munkája is elismerésben részesült. A diákok és a szülők számára az okleveleket és a könyvjutalmakat Ádámkó István Csaba igazgató adta át.

„Szeretném megköszönni nektek oktató-nevelő munkátokat, úgy gondolom, hogy kitartás és következetesség nélkül nem születhettek volna ilyen kimagasló eredmények. Természetesen hiba lenne nevelő munkánkat csak számokban, eredményekben, átlagokban  mérni. Diákjaink személyiségének formálása, a keresztény értékek átadása iskolánkban ugyanolyan fontos mint az oktatómunka. Nagyon örülök annak, hogy ebben a tanévben is minden osztály lelki napon vehetett részt, folytattuk családi életre nevelés programunkat, szeretetszolgálat programunkat igyekeztünk megerősíteni, a kisiskolások erdei iskolában vehettek részt. Úgy gondolom értékes, iskolánk által kínált lehetőségek ezek, amelyek lehetőséget teremtenek arra, hogy a személyiségeteket formáljuk. Befejezésül szeretném megköszönni: mindenekelőtt a Püspök Atyának a támogatását és biztatását, köszönet az óvónőknek, tanítóknak és tanároknak, az iskola titkárságának, a könyvtárosainknak, az adminisztratív személyzetnek, a Szent Alajos Konviktus nevelőinek és munkaközösségének, a kedves szülőknek, támogatóinknak, a kitartó munkáért!" - mondta el az ünnepségen az iskolaigazgató.

Az Évi Oklevelek átadásakor azokat a diákokat jutalmazzuk, akik kiemelkedő eredményeket értek el a megyei és az országos tantárgyversenyeken illetve különböző sportversenyeken. Ebben a tanévben több mint 400 oklevelet osztottak ki a diákok között, azaz összesen 127 tanuló részesült elismerő oklevélben: a különféle megyei, országos és nemzetközi tantárgyversenyek győztesei, a fiú és lány kosárlabda csapatok játékosai, a Históriás együttes és az Adoremus iskolakórus tagjai, az Erdély Kupa ezüstérmes focicsapata és a Marianum Kupa aranyérmes focicsapata.

A Hám János Líceum jutalmazottjainak listája ide kattintva megtekinthető.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: