2009-04-22 11:21:19• hírek • Parajdi Andrea

Lejártak a selejtezők

A Szatmár.ro és a MusiC'at Pub karaoke maratonjának eddigi fordulóit nevezhetnénk akár bemelegítésnek is, ha figyelembe vesszük milyen hangulatban telt a verseny harmadik selejtezője. Az izgalom csak ezután következik, hiszen összeállt a döntőben mérkőző tehetséges énekesek névsora.

Április 7-én indult a MusiC'at Pub és a Szatmár.ro közös szervezése által a három hetes karaoke verseny. A maraton fordulóin összesen harmincan mutatták meg énektudásukat, azonban a döntőbe csupán 12-en juthattak tovább. Április 21-én, kedden véget ért a verseny utolsó szakasza is, s eldőlt ki lehet ott a legjobbak között a fináléban.

Ezen a héten a zsűri Halász Beáta produkcióját értékelte a legjobb pontszámokkal, aki egy kiváló Pink dallal, s irigylésre méltó hangszínével a közönség elismerését is kivívta. Gáspár Cynthia, a Fugees nagysikerű dalával a Killing me softly című slágerrel került be a fináléba, míg Hermann Szabolcs Demjén Ferenctől adott elő egy slágert, amellyel bebizonyította, hogy ott a helye a legjobbak között.

Külön meglepetést szerzett a zsűrinek és a közönségnek Margitházi Gizella, akit a maraton házigazdája Kata úgy konferált fel, hogy közelebb áll a hatvanhoz, mint az ötvenhez, ennek ellenére mégis kirobbanó formában van. A maraton legidősebb versenyzője a színpadon mindvégig olyan életerőt sugárzott, amely rengeteg huszonévesből hiányzik, ezzel a hozzáállással, s nosztalgikus dalválasztásával lenyűgözte a zsűrit.

Április 28-án, kedden tehát minden eldől: Zelenak Andrada, Délczeg Csongor, Tóth Edy, Smucz István, Erdei Boglárka, Goie Marius, Kiss Dalma, Szappanos Andrea és a fentiekben említett továbbjutott versenyzők újra bizonyíthatnak. A legjobbak összemérik tehetségüket, mi pedig jutalmazzuk a dobogós helyezetteket, illetve különdíjakat osztunk.

Partnereink támogatásával remek ajándékokat vihetnek haza a karaoke maraton győztesei. Az első helyezett 700 lej értékű átruházható vásárlási utalványt nyer a Szatmárnémeti Opel Chevrolet Saab Márkakereskedés felajánlásával. A verseny második legjobbja a Consult Scolari Egyesület 540, vagy 650 lejes angol nyelvtanfolyama közül válogathat, míg a harmadik egy 100 lejes fogyasztásra jogosító utalványt nyer a MusiC'at Pub jóvoltából. Különdíjat ad át Deac Mircea, a Művészeti Iskola igazgatója, aki felajánlott egy egy éves ingyenes tanfolyamot az általa vezetett intézményben, valamint egy döntősnek lehetősége lesz arra, hogy rögzítsen egy dalt az iskola korszerűen felszerelt stúdiójában.

A karaoke maraton népszerűsége hétről-hétre fokozódik, s bátran állíthatjuk, hogy a harmadik szakasz kimagaslóan jó hangulatban telt. Április 28-án mindenkit várunk a fináléra. Ha valami igazán fantasztikusra vágysz, nem fogod kihagyni.

A képekre kattintva elérhető a képgaléria

Ezen a selejtezőn is négyen jutottak tovább a karaoke maraton fináléjába

Halász Beáta szerezte meg a legtöbb pontszámot a zsűritől

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: