2012-05-21 07:35:52• hírek • Blikk.hu

Bedrogozva tombolt VV Zsuzsi

Bedrogozva akart leugrani egy háztetőről VV Zsuzsi (23)! A ValóVilág 4. szériájából agresszivitása miatt kizárt botrányhősnőről meglepő információk jutottak birtokunkba: egy olvasónk, aki az egyik belvárosi kórház toxikológiai osztályán tartózkodott, azt állította, hogy VV Zsuzsit egy háromnapos kokainparti után rendőrök kíséretében a mentősök vitték be a toxikológiára. Zsuzsit két napig altatták és kezelték. A Blikk utánajárt az információnak, és rendőrségi forrásokból meglepő dolgokat tudtunk meg!

A botrányairól elhíresült valóságshow-hős „kiütött állapotban" a buliból még hazaért, elaludt, aztán egyszer csak felriadt, és felrohant a háztetőre, hogy leugorjon onnan. Zsuzsi hálás lehet a testvérének, hogy mellette volt, és felébredt a dorbézolására, ugyanis mire a járőrök kiértek a VIII. kerületi Szerdahelyi utcába, valaki a tetőn már lefogta az éppen ugrani készülő táncoslányt - aki nem akart nyilatkozni lapunknak.

Rendőrségi forrásból megtudtuk, hogy a zsaruk cipelték le őt az időközben kiérkező mentőkhöz, akik kórházba vitték. A Btk. 282. paragrafusa szerint kábítószerrel való visszaélés miatt nyomoznak az ügyben.

Neve elhallgatását kérő olvasónk a Blikknek elmondta: azt hallotta, Zsuzsi már hosszú évek óta drogmámorban él.

- Nem először járt már itt, én úgy tudom, régi ismerősként jött, mert ez már a negyedik alkalom, hogy túladagolás miatt itt kötött ki.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: