2011-09-01 08:42:57• hírek • www.blikk.hu

Bedrogozva akarták kirabolni Hajdúékat

Bedrogozva ment „Bonnie & Clyde" a Hajdú házaspárt kirabolni. Mint arról a tegnapi Blikk beszámolt, fényes nappal akarták kirabolni a TV2 műsorvezetőjének házát, de az ablakon bemászó ismeretlen nő szembetalálta magát Hajdúék bébiszitterével.

Ezután a sztár és a rendőrség közös erővel kezdte üldözni a robogón menekülő párt, s amikor elkapták őket, az önkívületi állapotban elfogott elkövetők még a rendőröket is megsebesítették, amikor megpróbáltak kiszabadulni a bilincsből. Az elfogott nő még egy rendőrjárőrt megharapott és meg is ütött.

– A Budaörsi Rendőrkapitányság kábítószerrel való visszaélés, és egyedi azonosító jel meghamisítása miatt indított eljárást a két személy ellen – nyilatkozta Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, és hozzátette: a gyanúsítottakon elvégzett droggyorsteszt mindkét esetben pozitív eredményt mutatott.

A Blikk információi szerint az elsődleges szakértői vélemény szerint kemény drogot fogyasztott a mindenre elszánt rablópáros, mielőtt akcióba kezdett, így kész szerencse, hogy nem történt valami baja senkinek.

Feltehetően figyelték Hajdúék otthonát, és miután Hajdú-Sarka Kata is elhagyta a házat, a férfi elterelte a biztonsági őr figyelmét, amíg a nő bemászott a nyitott ablakon. Ha a bébiszitter nem zavarja meg a kutatásban a nőt, valószínűleg kifosztották volna a hírességek lakását. Utólag a rendőrök elmondták Hajdú Péternek, hogy szerencséje van, hogy nem történt tragédia, hiszen az önkívületi állapotban lévő bűnözők akár még gyermekében is kárt tehettek volna, ahogy tették azt egyik kollégájukkal is.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: