2017-09-18 13:25:42• hírek • Szatmár.ro

Alkoholfogyasztás miatt került bajba néhány autós

Hullarészeg autóvezető ütközött fának, egy másik ittas sofőr autónak Batizon.

Az alkoholfogyasztás gyakori ok az anyagi kárral járó, vagy rosszabb esetben emberéletben kárt tevő közúti esetekben. A rendőrség a hétvége eseményeit tárgyaló közleményében is akadnak lebukott ittas vezetők – ráadásul ketten balesetek kapcsán kerültek az egyenruhások látókörébe.

A jelentés szerint vasárnap 00.30-kor Nagykárolyban állítottak meg egy autóst, akiről kiderült, hogy ittas állapotban ült a volán mögé. Az általa kilélegzett levegőben 0,41 mg/l volt az alkoholkoncentráció. Ezzel az eredménnyel ő volt a legjózanabb a lebukott ittas vezetők között!

Szeptember 16-án 20.45-kor egy elsőbbségadás elmulasztása miatt történt baleset Batizon. A vétkes autósról kiderült, hogy nem volt józan: az aknasugatagi férfi 0,92 mg/liter alkoholkoncentrációt produkált a szondáztatás alkalmával.

Nála is részegebb volt a férfi, aki vasárnap 14.30 körül haladt Batizon, autója megcsúszott, elhagyta az utat és egy útszéli fának ütközött. A férfi nem sérült meg, de a rendőrök észrevették, hogy kicsit össze-vissza beszél, emiatt megfúvatták. A szonda 1,09 mg/l-es eredményt mutatott ki... Később arra is fény derült, hogy autóvezetői jogosítványát már régebben felfüggesztették.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: