2006-09-12 17:17:01• hírek • Noemi Brigitta Boros

A következő tanévben is érvényes

 Az iskolásoknak szóló buszbérletek kiváltásának szabályai nem változnak.

Amint azt Simon Józseftől, a Transurban Közszállítási Rt. igazgatójától megtudtuk, az iskolásoknak szóló buszbérletek kiváltásának szabályai a 2006-2007-es tanévben is változatlanok maradtak.

A diákok igazolószelvényét, vagy fejlapját a Transurban hivatalos jegyirodáiban állítják ki, a dokumentum kibocsátásához iskolai igazolás valamint egy személyi igazolvány típusú fénykép is szükséges. A fejlap kibocsátása után a diákok megvásárolhatják a buszbérletet, amely egy hónapra 6,5 lejbe kerül, és havonta kell újat váltani. A bérlet az összes városon belüli járatra érvényes, és egy hónapon belül a jegyautomatákban is megvásárolható lesz.

A tanévkezdésre való tekintettel a Transurban két új járatot is indít diákoknak, melyekkel a tanév megkezdése után reggelente adódó zsúfoltságon próbál enyhíteni – mondta Simon. Az egyik járat, a 17-es számú busz a Szőkemocsárról indul reggelente 7.15-kor, és Szatmárnémeti központjáig szállítja a diákokat. A másik járat a Carpati II-ben lévő Petrom benzinkúttól indul 7.15-kor, a Petrom benzinkút- Carpati II- Micro 17- Központ- Closca sugárút útvonalon közlekedik, és a közbeeső megállóhelyeket 7.20-kor, 7.30-kor, 7.40-kor és 7.50-kor érinti.

A járatokat szeptember 15-től veheti igénybe az utazóközönség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: