2016-02-15 08:30:43• hírek • Blikk.hu

Izraelben próbál új életet kezdeni Gesztesi Károly?

Gesztesi Károly három fiával terepszemlézik Izraelben. A kirándulásról a színészi pályán édesapját követő Máté tett fel tengerparton készült családi fotót közösségi oldalára, amelyen a négy Gesztesi - a színész és fiai, Máté, Máró és Dávid - majd kicsattannak a nevetéstől.

A családfőnek láthatóan jót tesz a kikapcsolódás, a pihenés. De vajon csak egy kis vakációról vagy többről, esetleg egy korábban emlegetett hosszabb kiköltözés előtti terepszemléről van szó?

Meglehet, igen, hiszen nemrég számolt be terveiről Gesztesi, miszerint hamarosan Izraelbe költözik. A színész itthon jó pár színházi előadáson nem jelent meg, de állítólag „kecsegtető ajánlatot kapott", amit ha így van, minden bizonnyal el is fogad majd, hiszen egy nagyszabású, 60 előadásból álló szuperprodukció vezetője lehet, nyilván nagyon jó pénzért.

- Bár nap mint nap tapasztalom, hogy itthon valamiért imádnak az emberek, lehet, hogy hamarosan elhagyom Magyarországot. Kaptam egy szerződést, amit ha aláírok, egy évre Izraelbe utazom - magyarázta a színész január elején, s azóta beérhetett a helyzet, és éppen ezt a szerződést kellett aláírnia, miközben egybekötötte a kellemest a hasznossal.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: