2014-02-26 11:39:55• hírek • (x)

Bécs, ahogy még sosem láttad!

Töltsd el a május elsejei hosszú hétvégét egy csodálatos bécsi kirándulással!

Ugye te is várod már a következő munkaszüneti napot? Május elseje idén csütörtökre esik, így ha a pénteki napot szabaddá teszed egy négynapos minivakációnak örülhetsz. Már csak az a kérdés, hogy hogyan töltsd el ezeket a napokat? Nekünk van egy jó tippünk!

A Challenge Travel a hosszú hétvégére egy csodálatos ausztriai kirándulást szervez, amelynek természetesen része Bécs is, a császári város, na meg a környéke, főként a magyar emlékekre koncentrálva. A kirándulók a négynapos program során, az osztrák főváros felé menet megnézhetik Gödöllőn a Grassalkovich-kastélyt, majd rövid látogtást tesznek Budapesten. A folytatásban Bécs nevezetességeit tekintik majd meg - egyebek mellett a Schönbrunn kastélyt és a Hundertwasser házat -, de a kirándulás része egy hajókázás a Dunán Krems és Melk között, de meg fogják látogatni Eisenstadtot is, Burgenland fővárosát. A teljes programot itt találod.

Az igazán tartalmas május elsejei kiruccanás részvételi díja 155 euró személyenként, a Challenge Travel törzsutasai pedig 140 euró/fő kedvezményes áron vehetik igénybe a szolgáltatást. Jelentkezni az utazásra március 10-ig lehet a Chalenge Travelnél, 70 euró előleg befizetésével személyenként.

Az ár tartalmazza az autóbuszos utazást, szállást három éjszakára háromcsillagos szállodában, reggelivel és az idegenvezető díját is.

További információkért érdemes felkeresni a Challende Travel honlapját, vagy érdeklődni lehet a 0361-413-093-as telefonszámon, illetve az utazási iroda székhelyén a  N. Golescu utca 7 szám alatt, a Nagypiac szomszédságában.

A Hundertwasser-ház Bécsben

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: